Horeca “afhaal service” Hattem

Support Youre Locals

Beste gasten, U heeft waarschijnlijk vernomen dat de restaurants vanaf 15 oktober 4 weken moeten sluiten, daarom is het afhaal en breng service een goed alternatief voor u.

WE’RE ALL IN THIS TOGETHER

Het is maar een saaie boel zo, alle horecagelegenheden in Hattem en de rest van Nederland zijn gesloten vanwege het coronavirus. Gelukkig blijven deze Hattemse horeca gelegenheden niet bij de pakken neerzitten ze bezorgen thuis of je kan een lekker maaltijd bij ze afhalen.

Wees loyaal koop lokaal

de bestelsite van Spookthuys!
(onderdeel van Restaurant ’t Spookhuys in Hattem)
Bestel via deze site uw favoriete Spookhuys gerechten voor thuis!

Afhalen en bezorgen Vrijdag t/m Zondag tussen 17:00 en 20:00

Tel. 038 7501432

Bestellingen op http://www.eetcafe-dekruusing.nl/afhalen-en-bezorgen

Afhalen en bezorgen

Bestellingen op https://emeals.nl/restaurant/banka-hattem

Lieve gasten,

Zoals jullie intussen weten zijn de maatregelen rondom Covid-19 aangepast en zijn wij genoodzaakt onze deuren te sluiten.

Wij gaan er even tussenuit om onze batterijen weer op te laden en genieten van onze (welverdiende vakantie).
Vanaf 4 november zijn we weer geopend en kunt u thuis genieten van onze afhaalgerechten.

Afhaalmenu kaart volgt binnenkort!

Kota-Radja Hattem

De openingstijden (voor de komende 4 weken) woensdag t/m maandag afhalen 14:00 – 21:00 en bezorgen 16:00 – 21:00U u kunt uw bestellingen voor afhalen ook telefonisch doorgeven op Tel.038-4441656.

Bestellingen op https://kotaradjahattem.nl/afhaalmenu/

HOEVE HAP VOOR THUIS
16, 17, 18 EN 19 OKTOBER
De komende weken kunt u, helaas, niet bij ons terecht. We verzorgen weer afhaalmaaltijden, van donderdag t/m zondag, aangepast aan de herfst. We hopen een bestelling van u te mogen ontvangen. Marco en John + team

U KUNT OP DE DAG ZELF BESTELLEN TOT 17:00, TIJDIG BESTELLEN GENIET ECHTER ONZE VOORKEUR AFHALEN TUSSEN 17:00 EN 19:45 (i.v.m de wijn) BEZORGEN MOGELIJK À € 2,50 ALLEEN MET PIN AF TE REKENEN.

http://www.dehattemsehoeve.nl/

Vanaf donderdag 15 oktober is ons restaurant helaas gesloten. Afhalen van een heerlijk diner is dan nog wel mogelijk. Klik hiervoor op onderstaande link.

https://emeals.nl/restaurant/herberg-molecaten-hattem

Vanaf 14:00 uur is onze afhaalsite open en kunt u uw bestelling dan plaatsen. Ophalen is mogelijk vanaf 16:30 uur (High Tea vanaf 14:00uur mogelijk). Geeft u bij de opmerkingen uw gewenste afhaaltijd aan.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 038 444 3483 van woensdag tot zondag van 16:00 tot 20:00 uur. Voor vragen kunt tevens mailen naar nathalie@herbergmolecaten.nl

Wij kunnen van dinsdag t/m vrijdag uw bestelling na half 10 ’s ochtends ook bij u thuis bezorgen. Op zaterdag kan dat alleen op aanvraag. Voor het bezorgen binnen Hattem rekenen wij 1,00. Wilt u in één van de omringende dorpen laten bezorgen dan berekenen wij 3,00 per bezorging. Daarbuiten bezorgen wij alleen in overleg. Wij vragen u duidelijk aan te geven op het bestelformulier dat u uw bestelling wilt laten bezorgen.

https://www.supervlaai.nl/alle-vestigingen/suikerbuik-van-hattem/